Vluchtnummer zoeken

Vluchtinfo.nl is het platform in Nederland, waarop u gemakkelijk alle aankomst- en vertrektijden van de vliegvelden in Nederland kunt terug vinden. Van alle Nederlandse vliegvelden verzamelen wij de actuele vertrek- en landingstijden. Heb jij het vluchtnummer van jouw vlucht bij de hand? Dan volg je gemakkelijk deze vlucht op de volgende manier.

Vluchtnummer zoeken Schiphol

- Ga naar deze pagina.

- Rechts in de header zie je 'Zoek een vlucht van of naar Schiphol'.

- Selecteer 'Aankomst' of 'Vertrek'.

- Voer het vluchtnummer in en druk op 'Zoek'.

Vervolgens laad direct de pagina met alle vluchtinformatie van jouw vlucht. Hier zie je onder andere de Status van de vlucht, de actuele landingstijd, de terminal waar je moet zijn voor het ophalen van de bezoekers en tevens de bagageband waar alle bagage wordt gebracht.

Vluchtnummer zoeken ander vliegveld

Wil je zoeken op basis van het vluchtnummer van een vliegtuig dat bijvoorbeeld land in Rotterdam / Den Haag of Eindhoven, selecteer dan de 'Aankomst' of 'Vertrekpagina' van het desbetreffende vliegveld. Op deze pagina zie je links direct alle vluchtnummers. Omdat het aantal aankomsten/vertrekken op de andere vliegvelden vele malen kleiner is, is het overbodig om een zoekfunctie te gebruiken.