Dit zijn de populairste vakantiebestemmingen voor een allinclusive vakantie

Wil je graag op vakantie, maar heb je geen zin om alles zelf te organiseren? Niet elke avond kiezen naar welk restaurant je wil? Kies dan voor een allinclusive vakantie! Deze worden steeds populairder, en dat is niet zo gek. Je hoeft je geen zorgen te maken over je slaapplek, je hoeft geen boodschappen te doen en het eten staat zowel 's ochtends, 's middags als 's avonds voor je klaar. In dit artikel bespreken we de populairste bestemmingen voor een allinclusive vakantie.

Turkije

Turkije is één van de populairste bestemmingen voor een Allinclusive vakantie. Het land heeft een enorme diversiteit aan landschappen en culturen, waardoor er altijd wel iets te doen is. Ook is Turkije erg goedkoop, waardoor je hier relatief veel kunt uitgeven op je vakantie. De temperatuur in Turkije is het gehele jaar door aangenaam, waardoor je hier ook in de wintermaanden prima kunt vertoeven. Populaire allinclusive steden in Turkije zijn onder andere Antalya, Side en Bodrum. Nederlanders gaan graag naar Turkije op vakantie. De combinatie van het vriendelijke personeel, het goede klimaat en de scherpe prijs maken Turkije erg aantrekkelijk.

Egypte

Een andere populaire bestemming voor een allinclusive vakantie is Egypte. Dit land heeft een rijke geschiedenis en je vindt er dan ook veel culturele bezienswaardigheden. Tevens is Egypte ook erg populair onder de watersporters. Er zijn diverse stranden waar je kunt genieten van de zon, maar ook tal van activiteiten in en rondom het water. Ook wil je natuurlijk een dagje de woestijn in om zelf te piramides en sfinxen te bekijken. Populaire allinclusive bestemmingen in Egypte zijn Hurghada, Sharm El Sheikh en Marsa Alam.

Griekenland

Griekenland is een geliefde vakantiebestemming onder Nederlanders. Het land is in opkomst als Allinclusive vakantie bestemming. Dit komt doordat Griekenland veel te bieden heeft. Zo zijn er prachtige stranden, maar ook mooie bergen en eilanden. Daarnaast is Griekenland erg goedkoop vergeleken met andere Europese landen. Je vindt hier dan ook allerlei soorten accommodaties, van luxe resorts tot eenvoudige appartementjes. De keuken in Griekenland is erg lekker, waardoor je niet alleen op je vakantie kunt genieten van de zon en het strand, maar ook van het eten. Populaire allinclusive bestemmingen in Griekenland zijn onder andere Rhodos, Kreta en Kos.